Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş tuzakıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Taba rengi ceket kabilinden tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında belde alan asimetrik dizayn, modele duraksız ve canlı bir tarz kazandırır. Sezonun öne çıhun moda trendleri yakından kovuşturma edilerek dizayn edilen manken, stilinize zenginlik tren.

Kadın topuklu bot, kullanım sahaına ve zevke bakarak farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca uygun botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Sezon bile çizme tuzakırken ilgi etmeniz gereken bir unsurdur. Kış giyimi topuklu postal çizme karınin çizme satın kızılıyorsanız kez geçirmeyen ve ayaklarınızı har tutacak bir prototip yeğleme etmelisiniz.

Dunda taba ayakkabı erkek, taba ayakkabı kadın kombinleri bâtınin bu senenin taba ayakkabı modelleri ile meydana getirilen kombinler arasından seçtiğimiz görselleri daha bir küme ayrıntı ve fikir yürekin sizlere sunuyoruz..

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere mütenasip tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle çekmece kamaştırabilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zahmetsiz reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşvarlıkı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Biçim Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Sudan ucuz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Berrak isteme yahut elektronik ticari ileti izni yürekin müteallik alanda nokta saha kutucukları emekaretleyerek onaylamanız yerinde olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz saat mazi alabilirsiniz.

Report this wiki page